Persoonlijke noot

 

Het zal velen van u niet zijn ontgaan dat de Dr. Brabersstraat het afgelopen jaar steeds leger is geworden. De onzekerheid over wat er nu gaat gebeuren met het voormalige V&D pand en op welke termijn, in combinatie met de jaarlijks verder teruglopende omzetten in de stenen winkels, hebben me in november gedwongen een moeilijke beslissing te nemen. In de loop van maart 2020 ga ik stoppen met mijn winkel Bodywear & More.

 

Na meer dan 13 jaar met heel veel liefde en plezier zowat dagelijks te hebben gewerkt, heb ik moeten concluderen dat het financieel geen haalbare kaart meer is, hoe graag ik het ook zou willen blijven doen. Ik ga een heel andere weg inslaan, en start in maart met een studie mantelzorgmakelaar, waar ik dan eind januari 2021 mee klaar zal zijn.

 

Een mantelzorgmakelaar is goed bekend met alle wet- en regelgeving rondom zorg en is er kort gezegd om de mantelzorger te ontlasten. Een hele bewuste keuze om juist deze opleiding te gaan doen, omdat ik graag mensen van dienst ben en dit beroep steeds belangrijker wordt in de toekomst. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!