Online shoppen is bij ons natuurlijk ook mogelijk. Wellicht heb je leuke dingen gezien hier in onze webwinkel en woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om te komen passen.

Dan is het wel zo makkelijk om je aankopen thuisbezorgd te krijgen. Betaling van je (volledige) bestelling dient vooraf te gebeuren en gaat via online betalingsplatform Mollie.

We proberen je in de omschrijving per product een zo goed mogelijke indicatie van de maat en/of pasvorm te geven, maar je mag ons bij twijfel altijd even bellen of een berichtje sturen: info@bodywearandmore.nl

Voor het bezorgen brengen we bezorgkosten in rekening die afhankelijk zijn van de grootte en het gewicht van je pakketje. De kosten voor een eventuele retourzending worden door ons vergoed, mits deze correct (dus met voldoende porto) wordt aangeboden en vooraf even per mail (retourformulier) of telefoon bij ons wordt aangemeld, zodat we weten waarom iets retour komt. Het is belangrijk alle originele labels en kaartjes te laten zitten, want die we hebben we nodig om je retour te verwerken en om er zeker van te zijn dat iets niet gedragen is. Ten slotte geldt voor de onderstukjes van lingerie en badmode dat deze artikelen om hygi├źnische redenen niet mogen worden geretourneerd.